Чийзкейк

Какво ни трябва?

За блата:
безглутенови бисквити
масло

За крема:
500 гр. маскарпоне
кенче кокосово мляко 400 мл.
50 гр. краве масло
какаово масло - 1-2 с.л. за стягане
кокосова паста - около 2 с.л.
3 с.л. мед (или колкото ви допада на вкус)
1 бял шоколад

1. Кремът се приготвя като всички съставки се смесват. 
2. Половината крем смесих с ягоди, за да станат два цвята.
3. Сложих във фризера за няколко часа, за да стегне и после в хладилника.

*Ягодите могат да се заменят и с други плодове, например боровинки.

За украсата: бял шоколад, разтопен с малко масло и плодове по избор.


Няма коментари:

Публикуване на коментар